Djeco - Tinyly, Spel party

457 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Ett sött och roligt brädspel med flera utmaningar att lyckas med. I kväll är den stora festen som alla Tinyly sett fram emot i evigheter! Alla gör sig redo för årets stora maskeradbal och behöver er hjälp för att hitta och samla ihop allt som behövs: sin följeslagare, en mask, en tårta, en inbjudan med biljett och en blomma. Den första spelaren som lyckats samla ihop alla fem sakerna och hinna fram till Leopold, som håller i festen, vinner spelet och får bli balens drottning för en kväll.

Detta eleganta spel har guldglänsande detaljer och ett varierande utbud av utmaningar som lockar dig att utforska den magiska världen runt Tinyly - där figurerna får liv.

Innehåll: 1 spelplan, 4 Tinyly-kort, 4 spelpjäser, 1 tärning med prickar (för att förflytta sig), 5 tärningar med en hel eller halv stjärna (för stjärnutmaningen), 36 hjärt-kort med utmaningar, 4 hjärtformade brickor med bilder på följeslagarna (för en av utmaningarna), 24 stjärnor, 20 runda brickor med saker att samla ihop, spelregler på tio språk inklusive svenska, 1 förvaringsask. Speltid: ungefär 15 minuter.

Från +6 till 9 år. För 2-4 spelare.

178770