Miniland

Pedagogiska miniland dockor för barn
Miniland är ett spanskt varumärke som skapar unika vaniljdoftande dockor . Dockorna skiljer sig åt i kön, vilket gör att barn lättare kommer att förstå skillnaderna mellan en pojke och en flicka. Dessa dockor representerar barn från hela världen och allas olikhet. Asiatiska, Afrikanska, Europeiska, Afro-amerikanska dockor men även dockor med glasögon, down syndrom eller med hörapparat som visar våra barn skillnaderna i människors utseende på ett naturligt och mycket känsligt sätt, lär dem tolerans och respekt för andra människor. Det både utbildar barnen lika mycket som det uppmuntrar till docklek.

Dockor är gjorda av mjukt material - vinyl, tack vare vilket dockan är flexibel och behaglig att ta på, och samtidigt mycket hållbar. Rörliga händer, ben och ett huvud gör spelet mer intressant.
Miniland dockorna som vi har hos oss på Kurragömma är 38 cm. Dockorna har hår av hög kvalitet som kan kammas och lekas säkert med.  Alla Miniland-dockor är klädda i ett linneset, men du kan köpa ytterligare kläder och accessoarer. Att leka med dockor är en tidlös lek som aldrig kommer att bli uttråkad, älskad av både flickor och pojkar, det stimulerar känslan av empati hos barn och lär dem att vara omtänksamma.

Det finns 48 produkter.

Visar 1-20 av 48 objekt

Aktiva filter