Välkommen till online butiken Kurragömma, en magisk leksaksaffär!

Vi satsar på kvalitetsleksaker från olika delar av världen och sortimentet är noga utvalt. Sedan starten har magi varit det centrala; magin att lära genom lek, magin att läka genom lek, kort och gott den magiska leken. Kurragömma öppnades 2004 av Anna Dahl, förskollärare, och var en fysisk butik i Borås under flera år. 2019 bytt Kurragömma ägare och nu är det familjen Thimour som står bakom rodret och driver verksamheten online.

Vi har allt i från små bilar, dockor, träleksaker, pussel, nallar, kluriga spel, doppresenter, barninredning, gungdjur, utklädningskläder och mycket, mycket mer. Vi är stolta över våra ljuvliga spanska dockor som är en av våra storsäljare och som finns i många olika storlekar och modeller! Ekologiska leksaker ökar hos oss hela tiden och vi känner ett stort engagemang för att kunna erbjuda mycket ekologiskt!

Våra varumärken innefattar Llorens, Rubens Barn, Maileg, Plan Toys, Little Bird Told Me, LEGO, BRIO, byAstrup, Mini Mommy, Mamamemo, JaBaDaBaDo, JellyCat, Djeco, Our Generation, Lanka Kade, Oskar&Ellen, Kids Concept, Orchard Toys, Larsen, Micki, Viking Toys, Brigbys mfl.

Vi vill ha supernöjda kunder!Vi vill ge er bästa möjliga kundupplevelse när ni handlar hos oss. Har ni frågor eller funderingar? Något ni saknar som ni önskar vi tar hem? Eller behöver lite tips och hjälp med att välja den rätta presenten? Hör av er till oss så försöker vi hjälpa till, se kontaktuppgifter nedan.

Våra ledord gentemot dig som kund är:

·      Kvalitetsleksaker

·      Attraktiva priser

·      Snabba leveranser

·      Fraktfritt från 299 kr

 Mail: kundtjanst@kurragomma.nu

Tele: 0724-496360     

Vet ni att Kurragömma 2012 utsågs till årets butik i Sverige? En fantastisk ära!

Motivation Årets butik i Sverige 2012

“Årets butik är en genomtänkt affär. Där hittar kunderna det lilla extra som man inte alltid finner hos konkurrenterna. En hög servicegrad och en miljö där kunderna trivs får också försäljningen att stadigt öka. Ett bevis på att det går att driva en butik med lönsamhet i skuggan av de stora kedjorna.”