Frakt & Villkor

Leveranssätt och leveranskostnad inom Sverige
Vi levererar med Bring eller PostNord och erbjuder fraktfritt oavsett ordervärde. Vi levererar endast i Sverige.

Betalning
Betalning sker genom KLARNA.  Faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank

Priser
Priser anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag du gör din beställning. Priser gäller så länge lagret räcker.

Leveranstiden
Vi skickar dina varor inom 1-5 arbetsdagar.

Leveransmetod
Vi levererar med Bring och PostNord till antingen ombud eller din brevlåda beroende på försändelsens storlek och vikt. Leveransen aviseras av transportören som också informerar om utlämningsställe. Väljer du leveransalternativ "Hämta i butik" så kontaktar du kundtjanst@kurragomma.nu för att bestämma tid för hämtning, därefter hämtar du din order på Förrådsvägen 4 i Bankeryd.

Transport
Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Kurragömma till kunden så är det Kurragömma som är (betalnings)ansvariga. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till transportören eller utlämningsstället, samt behålla emballaget.

Reklamationer
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på kundtjanst@kurragomma.nu så vi kan rätta till felet. 

Öppet köp

Du har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enl. särskild lagstiftning som endast gäller alla webbshopar. Kontakta oss via kundtjanst@kurragomma.nu innan du returnerar ditt paket för information om hur du ska gå tillväga. Varan skall returneras i oöppnad originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi köpet genom Klarna. Om varan returneras i begagnat skick har vi rätt att göra eventuella avdrag för detta.

Returfrakten är 99 kr för varor upp t.o.m. 1 kg och 149 kr för varor över 1 kg. Detta avser även ej uthämtade paket.

Kontakta oss
Du når oss dygnet runt på kundtjanst@kurragomma.nu
AWLY AB, Ulvhallavägen 2, 56436 Bankeryd.