Frakt & Villkor

Betalning
Betalning sker genom KLARNA.  Faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank

Priser
Priser anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag du gör din beställning. Priser gäller så länge lagret räcker.

Leveranssätt och leveranskostnad inom Sverige
Fraktkostnad är 49kr och fraktfritt för ordervärde från 299kr. Alltid fraktfritt vid upphämtning på vårt lager. Vi levererar mindre försändelser med PostNord Varubrev och övrig leverans sker med Bring till ombud. Vissa leveranser sker direkt från vår leverantörs lager och då kan andra transportörer förekomma. Leveransen aviseras till angivet mobilnummer av transportören. Väljer du leveransalternativ "Hämta i butik" så kontaktar du kundtjanst@kurragomma.nu för att bestämma tid för hämtning, därefter hämtar du din order på Kortebovägen 4 i Bankeryd.

Observera att val av transportör för en order ibland behöver justeras för att stämma med max/min-mått för transporttjänsten.

För leveranser utanför Sverige kontakta oss för fraktkostnad.

Leveranstiden
Vi skickar dina varor inom 1-5 arbetsdagar.

Reklamationer och transportskador
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på kundtjanst@kurragomma.nu så vi kan rätta till felet. 

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Kurragömma till kunden så är det Kurragömma som är (betalnings)ansvariga. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till transportören eller utlämningsstället, samt behålla emballaget.

Öppet köp

Du har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enl. särskild lagstiftning som endast gäller alla webbshopar. Kontakta oss via kundtjanst@kurragomma.nu innan du returnerar ditt paket för information om hur du ska gå tillväga. Varan skall returneras i oöppnad originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi köpet genom Klarna. Om varan returneras i begagnat skick har vi rätt att göra eventuella avdrag för detta.

Returfrakten är 99 kr för varor upp t.o.m. 1 kg och 149 kr för varor över 1 kg. Detta avser även ej uthämtade paket. Halv returkostnad gäller för ångrat köp av order som inte skickats.

Kontakta oss
Du når oss på kundtjanst@kurragomma.nu
AWLY AB, Ulvhallavägen 2, 56436 Bankeryd.