Frakt & Villkor

Leveranssätt och leveranskostnad inom Sverige
Vi levererar med DHL och fraktkostnaden är 49 kr per beställning.
Över 1000:- är det fraktfritt.

Betalning
Betalning sker genom KLARNA.  Faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank

Priser
Priser anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag du gör din beställning.

Minimiorder
Minsta ordervärde är 150:- exklusive frakt.

Leveranstiden
Vi skickar dina varor inom 1-7 arbetsdagar.

Leveranssätt
Leveransen aviseras av DHL som också informerar om utlämningsställe.

Transport
Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Kurragömma till kunden så är det Kurragömma som är (betalnings)ansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Kurragömma så är du som kund (betalnings)ansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till DHL eller utlämningsstället, samt behålla emballaget.

Reklamationer
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på kundtjanst@kurragomma.nu så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.

Öppet köp
När du handlar i vår fysiska butik i Borås.
Alla produkter inhandlade där i december får bytas till annan produkt tom. 15 jan 2015. Öppet köp gäller ej.
Julprodukter bytes ej.
Resten av året gäller öppet köp 1 vecka, 14 dagar för byte.

När du handlar i vår webbshop på nätet.
Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar enl. särskild lagstiftning som endast gäller alla webbshopar. Kontakta oss via kundtjanst@kurragomma.nu innan du returnerar ditt paket för information om hur du ska gå tillväga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Varan skall returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengarna på ditt konto. Om varan returneras i begagnat skick har vi rätt att göra eventuella avdrag för detta.
Returfrakten är alltid 99:- oavsett vara.

Kontakta oss
Du når oss dygnet runt på kundtjanst@kurragomma.nu.