BRIO - Brandstation

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

647 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Det brinner! Ring brandkåren! Ingen fara, Brio World Brandstation kommer till undsättning. När larmet går kan brandmännen ta den snabbaste vägen till bilen – via rutschkanan. Brandstation med 2 våningar är utrustad med rutschkana, brandbil, brandmän och vattenslangar med mera.

Stationen kan byggas ihop med delar från till exempel Brio tågbanor och andra leksaker från Brio World. Brandstationen som är tillverkad av plast och trä har 2 våningar, på taket finns även en helikopterplatta om det är riktigt bråttom (helikopter ingår ej).

Brandbilen som både kan låta och blinka, precis som en riktig brandbil, har en släpvagn med stege och slang. Släpvagnen kopplar du på bilen med magnet – precis som med Briotågen och vagnarna. Drivs med 2 x LR44-knappcellsbatterier (ingår).

Brio 33833 innehåller 12 delar: 1 x station, 1 x brandbil
, 1 x släpvagn, 2 x brandmän, 1 x eld, 1 x rutschkana, 2 x väskor med brandslang, 1 x motorsåg, 1 x nerfart i plast, 1 x bandel i trä

Miljömärkt leksak
Brio World Brandstation är märkt med FSC®, märket för ansvarsfullt skogsbruk. FSC®-märket gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

179497

Datablad

Ålder
Från 3 år
Material
Trä
Mått
27x19x24 cm

Du kanske också gillar