MaMaMeMo - Insektsglas med förstoring

✅  Snabb leverans
147 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Gör promenaderna i trädgården, skogen eller på stranden ännu mer spännande. Fånga alla spännande insekter och insekter och studera dem på nära håll genom insektsglaset från MAMAMEMO®.

 

Glas och lock är av plexiglas och trä och locket har ett förstoringsglas med 2 olika styrkor. Locket är lätt att ta av och sätta på för de minsta, och har små lufthål så att de små djuren får luft. Glaset är 13 cm högt och har en diameter på 9 cm. Den är därför liten och behändig och det lilla handtaget gör den bara enklare att ta med sig på resor.

 

Den nya naturserien från MAMAMEMO® för lek i naturen har ett spännande utbud av leksaker för nyfikna barn och familjer. Du kan ta med hela familjen på en utforskning av naturen. Du kan utforska och utforska allt från smådjur, reptiler och insekter till spännande växter och färgglada blommor från trädgården, skogen eller stranden. Du kan prova att ta bort barken från döda träd och se vad som gömmer sig under. Du kan plocka vackra blommor, pressa dem och förvara dem i en snygg ram eller i den vackra blomsterboken.

 

Tänk på att ta hand om alla försvarslösa insekter, insekter och maskar – även om vårt insektsglas och låda har lufthål kan inte smådjuren stanna där för länge.

 

 Träleksaken är gjord speciellt för lärande och underhållning. Alla våra leksaker uppfyller europeiska säkerhetsföreskrifter för leksaker och är CE-märkta.

173325

Datablad

Ålder
Från 3 år
Färg
Trä, glas
Material
Glas, trä
Storlek
Omkrets 9 cm

Du kanske också gillar