• −25%

MaMaMeMo - Picknickkorg

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

497 :-
373 :- - 25%
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Bjud in nallen, dockan, mamma, pappa eller din allra bästa vän på picknick. Picknickkorgen kan tas med till skogen, till parken, på stranden eller ut i trädgården. Du kan bland annat servera läckra tortillawraps, sandwich, frukt, tårta och aptitretande juice eller god varm choklad från termosen till din gäst.

Den medföljande picknickduken matchar picknickkorgen och den vackra träservisen. Maten sätts ihop med kardborre.

Setet innehåller inkl. korg och duk 35 delar:

1 termos, 2 tallrikar, 2 muggar, 2 skedar, 1 hamburgare med sallad, ost och tomat, 2 mackor med sallad och pålägg, 2 tortillawraps, 3 morotsstavar, 3 gurkstavar, 2 hallonsnittar, 1 delbar banan och 2 jordgubbar

Poul Erik & Anette Astrup Pedersen har varit ägare till ASTRUP Group A/S (tidigare AM-leg) i 25 år, där de började tillverka dockkläder och accessoarer. De blev senare förälskade i träleksaker och ur kärleken till rollspel uppstod MAMAMEMO®. Sedan dess har byASTRUP® lagts till som ett kärleksfullt minne för deras avlidna dotter, Marie.

Med anledning av deras 25-årsjubileum har de tittat på en av deras allra första design av träprodukter från MAMAMEMO®: picknickkorgen. I den första picknickkorgen var tyget rött med vita prickar, och innehöll en matchande picknickmatta och matset med bland annat korvhorn, kex och frukt. Picknickkorgen 2022 har uppdaterats i nya nordiska färger och med nytt läckert innehåll.

Korgen är begränsad upplaga.

Ett begränsat antal tillverkas - 2500 st. som alla är numrerade på ett bifogat certifikat.

 

Våra träleksaker är gjorda speciellt för lärande och underhållning.

Alla våra leksaker uppfyller europeiska säkerhetsföreskrifter för leksaker och är CE-märkta.

173306

Datablad

Ålder
Från 3 år
Material
MDF
Storlek
Duk: 50 x 50 cm
Korg: 28 x 19 x 11 cm

Du kanske också gillar