LEGO Friends - Adventskalender

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

257 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Lägg till i önskelistan favorite Produkten har lagts till i önskelistan

• Gör nedräkningen till jul ännu mer spännande med LEGO® Friends adventskalender (41420). Bakom varje lucka finns en ny leksak som barn kan bygga. Varje modell fungerar bra som dekoration, men barn kan också leka med alla 24 leksakerna tillsammans.  
• Denna adventskalender för barn innehåller minidockorna LEGO® Friends Emma, tomtemor och 2 tomtenissar, plus en byggbar leksakspingvin och massor av coola byggbara julöverraskningar. Vissa modeller har också roliga dynamiska funktioner.  
• Barn kan använda modellerna som dekorationer eller leka med varje leksak som en del av en spännande berättelse – i LEGO® Friends Emmas rum, tomtens verkstad och ett vinterland – för att skapa kreativa lekar.  
• Set med 236 delar som är perfekt som tidig julklapp till barn som vill ha en rolig adventskalender som ger mer än en flyktig stund av glädje. De enkla byggena är perfekta att bygga självständigt för barn från 6 år.  
• Lådan är 25 cm hög, 37 cm bred och 6 cm djup och står stadigt när den visas upp. Barn kan lägga till julmagi till andra LEGO® modeller de äger eftersom de coola leksakerna är kompatibla med alla LEGO set.  
• Inga batterier behövs för att sätta igång de roliga vinterlandslekarna med denna adventskalender. En söt manuell funktion gör att barn kan skjut

170696

Datablad

Leverantörens artikelnr
41420
Ålder
Från 6 år
Antal bitar
236
Längd (cm)
38,2
Bredd (cm)
26,2
Höjd (cm)
7,05
Vikt (kg)
0,376