Mrs Mighetto - Wall sticker Dear Meow

✅  Snabb leverans

227 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Dekorera barnets sovrum med de sötaste väggdekalerna! Dessa wall stickers är små Minimighetto-vänner för målade väggar, möbler och tjockare tapetväggar. Väggdekalerna har den finaste kvaliteten med matt och reptålig yta och produceras för att kunna återanvändas många gånger. Klistermärket lämnar inga märken och är lätt att applicera pa? väggen!

För en bättre och hållbar finish, se till att ytan är ren och slät innan du enkelt applicerar klistermärket med lite tryck. Börja från en sida och se till att du fortsätter hela vägen ut i kanterna. Den punktformade självhäftande beläggningen gör det lättare att hantera och flytta materialet. Applicering med hjälp av vatten rekommenderas inte.

Material: polypropen (PP) film. Pappersråvaran kommer från FSC- och PEFC-certifierade källor, miljövänligt vattenbaserat lim och PVC-fritt.

Storlek: 22 cm

Tillverkad i Sverige. Produkten produceras av ett tryckeri som har varit ett klimatneutralt företag sedan 2011. Återvinn produkten och dess förpackning när du är klar med den.

175323

Du kanske också gillar