Rubens Baby - Max, "Farm Dog-Set"

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

797 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Jag tycker om att leka med barn i alla åldrar, jag innehåller inga farliga komponenter. Jag är en perfekt ”klä av och på” docka för de små, enkelt kan mina kläder tas bort och bytas ut mot extra kläder. Jag kan till och med tvättas på 30 ° C i maskin och (torktumlas på låga varv)! Jag ser fram emot att träffa just dig så vi kan lära mer om empati tillsammans på ett roligt och lekfullt sätt.

Jag är en mjuk handgjord bebisdocka docka med kortärmad, färgglad t-shirt i mjuk bomullsjersey med kantband i halsen och vid ärmarna. Knäppning med tryckknapp vid vänster axel. Underkläder i mjuk bomullsjersey med elastisk midja. Kläderna har ett härligt tryck bestående av söta hundar.

Rubens Baby-dockan Max har ljus hy, blå ögon och mörkbrunt hår. Dockan har en mjuk kropp.

Ålder: Från 0 år

Material: Hud av 100% ekologisk bomull, certifierad enligt Organic Content Standard (OCS. Stoppning av 100% Polyester, certifierad enligt Global Recycle Standard ( GRS). Dockkläderna är certifierade enligt Global Organic Textile Standard

Mått: Längd 45 cm

Alla Rubens produkter är CE märkta och godkända enligt säkerhetsföreskrifterna: EN-71, Del 1, 2 & 3 samt ASTM. Producenten är certifierad med ISO 9001.

179062

Du kanske också gillar