MaMaMeMo - Insektshåv

✅  Snabb leverans
187 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Testa och se om du kan fånga några av naturens insekter och smådjur med insektsnätet från MAMAMEMO®. Du kan gå på jakt efter flugor, kolibrier, fjärilar eller trollsländor, men du måste vara snabb. För juveleraren kan flyga upp till 35-40 kilometer i timmen. Har du fångat en insekt kan du observera dem i nätet eller i ett insektsglas, varefter du låter dem flyga igen så att de kan ta hand om vår natur.

 

Många smådjur och insekter är fridlysta och det är därför mycket viktigt att vi tar väl hand om dem. Man måste vara mycket försiktig när man fångar de försvarslösa djuren och får bara röra dem ganska försiktigt. Tänk alltid på att låta djuren flyga iväg på nya äventyr efter att du har tittat på dem.

 

Insektsnätet från MAMAMEMO® är gjort i trä och är superläcker kvalitet. Den är 46,5 cm lång och har en diameter på 18 cm.

 

Den nya naturserien från MAMAMEMO® för lek i naturen har ett spännande utbud av leksaker för nyfikna barn och familjer. Du kan ta med hela familjen på en utforskning av naturen. Du kan utforska och utforska allt från smådjur, reptiler och insekter till spännande växter och färgglada blommor från trädgården, skogen eller stranden. Du kan prova att ta bort barken från döda träd och se vad som gömmer sig under. Du kan plocka vackra blommor, pressa dem och förvara dem i en snygg ram eller i den vackra blomsterboken. Tänk på att ta hand om alla försvarslösa insekter, insekter och maskar – även om vårt insektsglas och låda har lufthål kan inte smådjuren stanna där för länge.

 

 Träleksaken är gjorda speciellt för lärande och underhållning. Alla våra leksaker uppfyller europeiska säkerhetsföreskrifter för leksaker och är CE-märkta.

173327

Datablad

Ålder
Från 3 år
Färg
Multi
Material
Trä, åapp. metall
Bredd (cm)
15
Längd(cm)
46,5
Storlek
Omkrets 18 cm

Du kanske också gillar