MaMaMeMo - Blomsterpress

✅  Snabb leverans

207 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Samla några av naturens vackra blommor, ta hem dem och pressa dem i blompressen från MAMAMEMO®. Spara blommorna som minnen och gör fina personliga bilder, tryck, kort och dekorationer av dem.

Blompressning är en perfekt aktivitet för barn och vuxna året runt. Plocka och tryck på snödroppar för snödroppebokstäver och plocka vårens och höstens löv och blommor. Det är bara fantasin som sätter gränser när det kommer till att hitta och pressa blommorna.

Blompressaren är 20 x15 cm med flera kartongbitar, så det går att pressa flera lager blommor åt gången. Den har rejäla klämskruvar i metall vilket gör det möjligt att justera efter hur många lager blommor man vill pressa.

Vill du ha inspiration till att förvara alla dina vackra pressade blommor så har MAMAMEMO® en blomsterjournal med massor av blanka sidor för pressade blommor och ett set med 2 träramar med dubbla akrylglas, där du enkelt kan sätta in och byta ut blommor.

 Den nya naturserien från MAMAMEMO® för lek i naturen har ett spännande utbud av leksaker för nyfikna barn och familjer. Du kan ta med hela familjen på en utforskning av naturen. Du kan utforska och utforska allt från smådjur, reptiler och insekter till spännande växter och färgglada blommor från trädgården, skogen eller stranden. Du kan prova att ta bort barken från döda träd och se vad som gömmer sig under. Du kan plocka vackra blommor, pressa dem och förvara dem i en snygg ram eller i den vackra blomsterboken.

Tänk på att ta hand om alla försvarslösa insekter, insekter och maskar – även om vårt insektsglas och låda har lufthål kan inte smådjuren stanna där för länge.

 

Träleksaken är gjorda speciellt för lärande och underhållning. Alla våra leksaker uppfyller europeiska säkerhetsföreskrifter för leksaker och är CE-märkta.

173326

Datablad

Ålder
Från 3 år
Färg
Multi
Material
Trä, åapp. metall
Bredd (cm)
15
Längd(cm)
20

Du kanske också gillar