LEGO Minecraft - Pandagården

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

347 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Lägg till i önskelistan favorite Produkten har lagts till i önskelistan
• Mångsidigt pandalekset som får favoritberättelserna från Minecraft™ att komma till liv. Barn kan njuta av praktiska Minecraft lekar och äventyr när de bygger LEGO® pandagården och tar hand om de söta leksakspandorna.  
• Minecraft™ världens sötaste mobs – nya för januari 2020! Mamman och pandaungen kan sitta, stå och röra sina huvuden. En ozelot är på besök, det finns bambu att äta och Alex har med sig en paj att dela på!  
• Barn kan bygga och leka med sina egna Minecraft™ miljöer. Det finns en koja att förbereda för pandorna, med en säng på taket för de trötta ungarna. Och om det finns Minecraft guld att bryta har Alex sin diamanthacka!  
• Detta mångsidiga Minecraft™ lekset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 7 år. Perfekt för alla som älskar pandor och Minecraft spelare som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.  
• Leksetet är 19 cm långt, 9 cm högt och 8 cm brett och får Minecraft™ spänningen att komma till liv i den verkliga världen – och barn kan utöka det roliga ännu mer genom att kombinera det med andra LEGO® set.  
• Inga batterier behövs, så det roliga börjar direkt när lådan öppnats! De praktiska, självständiga lekarna drivs av barns fantasi – vilket förbättrar deras finmotorik
170687

Datablad

Ålder
Från 7 år
Leverantörens artikelnr
21158
Antal bitar
204
Längd (cm)
26,2
Bredd (cm)
19,1
Höjd (cm)
6,1
Vikt (kg)
0,32