Rubens Baby - Flo

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

847 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Lägg till i önskelistan favorite Produkten har lagts till i önskelistan

Rubens baby Flo älskar att sjunga och dansa och kan ibland ha svårt att koncentrera sig. Hon fokuserar bäst när hon inte blir distraherad och har möjlighet att utföra fysiska aktiviteter. (Flo har nedsatt uppmärksamhetsförmåga). Baby-dockan Flo är en emotionellt intelligent vän som hjälper till med språkutveckling, lekförmåga och kroppsuppfattning. Denna mjuka, handgjorda docka har utvecklats särskilt tillsammans med experter för att hjälpa barn att lära sig mer om sina kroppar, känslor och världen omkring dem genom lek. Rubens baby Flo har mörk hud och brunt hår. Dockan har en mjuk kropp och är 45 cm hög och väger 600 g. Dockans hud är tillverkad av 100 % ekologisk bomull, certifierad enligt Organic Content Standard (OCS) och har en fyllning av 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfibrer.

Leksekvenser, kroppsmedvetenhet och emotionell intelligens är tre grundläggande byggstenar i ett barns utveckling och som förberedelse för skolan. Rubens baby-dockor och dockaccessoarer har utvecklats tillsammans med experter för förbereda barnen socialt och emotionellt för skolan genom att låta dem öva på de tidigare nämnda förmågorna.

Rubens baby-dockor från Rubens barn är de enda mjuka, anatomiskt korrekta dockorna i världen. Vi på Rubens Barn har fokuserat på materialen så att dockan ska vara precis lika snäll mot jorden som mot barnet.

173417

Datablad

Ålder
Från 0 månader
Längd (cm)
45 cm

Du kanske också gillar