Rubens Baby - Carl

✅  Fraktfritt

✅  Snabb leverans

847 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

Rubens baby Carl använder inga ord ännu men har mycket att säga på många andra sätt. Om du följer honom så kommer han att visa vad han är intresserad av (Carl är sen med att börja prata). Baby-dockan Carl är en emotionellt intelligent vän som hjälper till med språkutveckling, lekförmåga och kroppsuppfattning. Denna mjuka, handgjorda docka har utvecklats särskilt tillsammans med experter för att hjälpa barn att lära sig mer om sina kroppar, känslor och världen omkring dem genom lek. Rubens baby Carl har ljus hud och blont hår. Dockan har en mjuk kropp och är 45 cm hög och väger 600 g. Dockans hud är tillverkad av 100 % ekologisk bomull, certifierad enligt Organic Content Standard (OCS) och har en fyllning av 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfibrer.

Leksekvenser, kroppsmedvetenhet och emotionell intelligens är tre grundläggande byggstenar i ett barns utveckling och som förberedelse för skolan. Rubens baby-dockor och dockaccessoarer har utvecklats tillsammans med experter för förbereda barnen socialt och emotionellt för skolan genom att låta dem öva på de tidigare nämnda förmågorna.

Rubens baby-dockor från Rubens barn är de enda mjuka, anatomiskt korrekta dockorna i världen. Vi på Rubens Barn har fokuserat på materialen så att dockan ska vara precis lika snäll mot jorden som mot barnet.

173416

Datablad

Ålder
Från 0 månader
Längd (cm)
45 cm

Du kanske också gillar