Mrs Mighetto - Bok, "Lonely in the land of letters" Engelsk text

✅  Snabb leverans

237 :-
Inkl. moms Leverans inom 1-3 dagar

"Ensam i Bokstävernas land" är en fantasifull högläsningsbok för barn 3-9 år med alfabetet i fokus, men också om att våga utmana sig själv.

Om att ensamhet är något du känner, inte något du är. Elba har ont precis överallt. Vi följer hennes resa till det magiska landet som ingen har hört talas om. Hon möter knasiga herr Insekt och hittar ett litet lejon i sin egen ficka. Men hon tvingas också ta läskiga beslut och övervinna sina rädslor. Först då förstår hon vad allt som gör ont beror på. Följ bokstävernas och Elbas resa, både den hon gör inom sig och äventyret hon möter i Bokstävernas förtrollade land.

Boken innehåller 36 sidor av Mrs Mighettos berättelser i kombination med sina karakteristiska akvarellmålningar. Texten är på engelska.

... Jag blir rädd, men nyfikenheten tar beslutet åt mig. Med slutna ögon pressar jag lappen hårt mellan händerna. Försiktigt viskar jag landet med det konstiga namnet. Det går en stund och jag vågar knappt andas. Det känns som jag förvandlas till ett glas bubbelvatten. Det luktar plötsligt daggmask, som det gör efter regn, och när jag öppnar ögonen är jag omringad av berg..

mrs mighetto
175305

Du kanske också gillar